zerim me qera

27-03-20 18:05 - Paisje Audio - Prishtinë 31
Përshkrimi i shpalljes

Ofrojm zerim me qera dhe muzik dj ne ahengje te ndryshme familjare nr tel.044917168\044917169

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Paisje Audio
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 044913594
  • ID e shpalljes: 2292