WWW.MYMUZIQS.COM Dixhitale dhe Analoge Mixer, DJ pajisje , Tastierë, Daulle, Studio pajisje

30-06-20 02:38 - Instrumente Muzikore - Tiranë 14
Përshkrimi i shpalljes

WWW.MYMUZIQS.COM Dixhitale dhe Analoge Mixer, DJ pajisje , Tastierë, Daulle, Studio pajisje dhe të tjerë

Si një ndërmarrje e njohur biznesi, ne shesim me çmime me shumicë për shitësit dhe individët. Ne shesim të gjitha instrumentet muzikorë dhe aksesorët e fundit, të rinj.

Për blerje dhe përgjigje të shpejtë, na kontaktoni tani:

Uebfaqja e kompanisë: WWW.MYMUZIQS.COM

Zyra EMAIL: azril@mymuziqs.com

Më poshtë janë disa nga produktet në dispozicion:

- Miksera Dixhitale dhe Analoge: Behringer, Midas, Allen & Heath, Soundcraft, Yamaha, PreSonus, Avid VENUE, DiGiCo, Mackie, Roland, Waves, Zoom, QSC, Bose, Line, MOTU, Peavey, Sound Devices dhe të tjerë

- Tastierë dhe Sintetizues: Yamaha, Casio, Korg, Roland, Kawai, Nord, Dexibell, Kurzweil, Alesis, Studiologic, Crumar dhe të tjerë

- Dj Mixers / DJ Controllers / DJ Media Player / DJ Turntables & Accessories /: Pioneer, Numark, Rane, Allen & Heath, Reloop, Denon, Instrumente amtare, Roland, Technics dhe të tjerë

- Daulle & Percussion: Roland, Alesis, Pearl, Yamaha dhe të tjerët

- Kontrolluesit MIDI: Roger Linn Design LinnStrument, Doepfer, Instrumente Native, Hammond, ROLI, Kawai, Nord, Korg dhe të tjerë

- Produkte Apple: Apple Macbook Pro, Apple Macbook Air, Apple iMac dhe të tjerë

- Pajisjet në studio dhe regjistrimi

- Pajisjet e drejta dhe ndriçimi live

- Daulle dhe pajisje për goditje

- Kitarat dhe Institucionet e tjera Muzikore

Për blerje dhe përgjigje të shpejtë, na kontaktoni tani:

Uebfaqja e kompanisë: WWW.MYMUZIQS.COM

Zyra EMAIL: azril@mymuziqs.com

  • Çmimi: € 900
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Instrumente Muzikore
  • Vendi: Tiranë
  • Tel: 060138381111
  • ID e shpalljes: 2301