Shtepi me qera

07-03-21 09:32 - Shtëpi - Prishtinë 7
Përshkrimi i shpalljes

Shtepi me qera. E gatshme me 1 Prill 2021/ E mobiluar, 2 dhoma, Koridor, Banjo Paradhome, Oborr i izoluar per privatesi me verande, Frigorifer, Shporet Elektrik, Shporet druri, Makine larese/fshirese.Lokaconi perballe drejtorise se Dogans se Kosoves dhe Univerzitetit per Biznes dhe Teknologji (1 minut ne kembe), afer lokaconeve jera me rendesi per 2-3 min si Lagjja Dardania, rrethet e flamurit, spitalet, stacioni i Autobuseve.

  • Çmimi: € 220
  • Lloji i shpalljes: Me qira
  • Kategoria: Shtëpi
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 045208063
  • ID e shpalljes: 2326