Shitet trualli 67 ari ne Janjeve perballe Anijes

13-01-21 17:39 - Troje - Lipjan 67
Përshkrimi i shpalljes

Shes truallin prej 67 ari buzë asfaltit, përballë restaurant Anija Janjevë.

Gjatësia buzë asfaltit 120 metra, gjerësia afërsisht 100 metra.

Rruga e ndërtuar në anën e majtë të truallit me dimension: gjatësia 100 metra, gjerësia 7 metra.

Në truall është bunari i ujit.

Ekziston rrjeti: ujë dhe kanalizim

Dokumentacioni ne rregull. Bartja bëhet menjëherë.

Tel. 044 144 707

Tel / Viber / WhatsApp. 049 447 910

  • Çmimi: € 205000
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Troje
  • Vendi: Lipjan
  • Tel: 049447910
  • ID e shpalljes: 2309