Shitet Ndërrohet Jepet me Qira 1 Hektar Tokë

15-01-20 14:19 - Troje - Klinë 39
Përshkrimi i shpalljes

Toka shtrihet në mes të fshatrave Kijevë dhe Mleqan, përballë Villës së Latif Kryeziut dhe Pikës së Derivateve EURO BENZ

Toka ka dalje në Magjistralen Prishtinë - Pejë (rruga e vjetër) përmes rrugës lokale 5 metra të gjerë e cila e ndan tokën në 2 pjesë (ana e majtë 42 Ari dhe ana e djathtë 60 Ari)

Toka gjindet në një pozicion të përshtatshëm në mes të rrugës së vjetër dhe rrugës së re dhe i plotëson të gjitha kushtet për hapjen e ndonjë biznesi (Depo, Fabrike, Ferma të ndryshme etj) por mund të shfrytëzohet edhe për troje.

Toka ka dokumentacion të rregullt e pronar shqipëtar dhe mund të përkthehet menjëherë.

Çmimi për shitje: 2000 EUR për Ari

Çmimi për Qira: 500 EUR ne Muaj

Ndërrimi me banesa në Prishtinë ,Fushë Kosovë ose me diqka që na konvenon

Për informata më të hollësishme mund të na kontaktoni:

Tel/Viber: 044/315-044 & 045/666-765

  • Çmimi: € 2000
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Troje
  • Vendi: Klinë
  • Tel: 044315044
  • ID e shpalljes: 2244