Ofroj mundesi punesimi

12-10-20 23:22 - Tjetër - Prishtinë 15
Përshkrimi i shpalljes

Ofroj mundesi punesimi per mësimëdhënës dhe akademik ne gjithe teritorin e Kosoves.

  • Çmimi: € 1
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Tjetër
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 044168115
  • ID e shpalljes: 2314