Objekti me qira

26-09-20 16:50 - Hapsirë Afariste - Prizren 4
Përshkrimi i shpalljes

OBJEKTI JEPET ME QIRA

Objekti posedon :

Bodrum, Perdhes, Kati1 dhe Kati2

Gjendet ne Prizren,

lagjja Jeni Mahallë

Nr.kontaktues: 049855007

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Me qira
  • Kategoria: Hapsirë Afariste
  • Vendi: Prizren
  • Tel: 049855007
  • ID e shpalljes: 2310