Lokal me qira te rruga B

17-03-21 18:19 - Lokal - Prishtinë 9
Përshkrimi i shpalljes

Ofrohet lokali me qira te rruga B. Lokali gjendet prapa rruges B ne kompleksin banesor "Mark-ing", ne afersi me Matisse, Momo caffe etj. Lokali posedon 60m2, ngrohje ne dysheme, toalet.

Lokali i pershtashem dhe i gatshem per veprimtari te ndryshme afariste per shkak te afersis me rrugen B si dhe ka qasje ne rrugen B, dhe Muharrem Fejza.

Qmimi 350€. I negociueshem

Tel: 044 220 260

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Me qira
  • Kategoria: Lokal
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 044220260
  • ID e shpalljes: 2327