Kuzhin

19-05-20 12:58 - Mobilje dhe inventarë - Podujevë 25
Përshkrimi i shpalljes

Shes kuzhinen

  • Çmimi: € 250
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Mobilje dhe inventarë
  • Vendi: Podujevë
  • Tel: 049133816
  • ID e shpalljes: 2299