Detektiv Privat

21-08-20 20:21 - Tjetër - Prishtinë 18
Përshkrimi i shpalljes

Ofrojmë shërbime profesionale të Hetimit Privat në vendet e Ballkanit dhe të Europe's.

Detektivet janë të trajnuar, me përvojë pune si dhe me etikë të lart profesionale!

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni për çdo këshillë që ju nevoitet: detektivprivat@europe.com!

Bisedat janë konfidenciale!

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Tjetër
  • Vendi: Prishtinë
  • ID e shpalljes: 2306