Detektiv Privat ne Kosove

16-02-21 20:00 - Të tjera - Prishtinë 15
Përshkrimi i shpalljes

Pabesia është një përvojë e dhimbshme. Disa martesa mund ta kalojnë atë dhe të dalin më të forta se kurrë, ndërsa të tjerët prishen. Ndoshta një nga aspektet më të këqija të tradhtisë është të dyshosh për të, por të mos jesh mjaft i sigurt për tu përballur me partnerin. Ju duhet qetësia shpirtërore që vjen nga njohja e së vërtetës së aktiviteteve të partnerit tuaj. Sapo ta dini, mund të vendosni se çfarë të bëni në lidhje me marrëdhënien që do të shkojë përpara.

Mos lejoni që pasiguria të shkatërrojë martesën tuaj!

Kontakto:

detektivprivat038@gmial.com

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Të tjera
  • Vendi: Prishtinë
  • ID e shpalljes: 2324