PERGADISIM BARNA BIO NATYRALE - DHE I SHEROjMI SEMUNDJET E NDRYSHME

27-08-19 14:05 - Mjekësi - Prishtinë 10
Përshkrimi i shpalljes

PERGADISIM BARNA BIO NATYRALE - DHE I SHEROjMI SEMUNDJET E NDRYSHME

I sherojmi semundjet e ndryshme nga keto: 1. humbje, 2 peshe, 3 lukthi. 4 tensionin e gjakut, 5 dhimbje barkut, 6 dhimbje 7 kokes, 8 dhimbje e veshit, 9 puqerrat ne fytyer apo lekur 10 shenjat, 11. ramjen e flokut, 12 reumen, 13 pa gjumsin, 14 kujtesen, 15 harresen, 16 sherimin e problemeve te zemres, 17 sherimin e migrenes,18 dhimbja e shpines-dhimbjet e tjera reumatike, 19 djimbjet muskulare, 20 sherimin e kolitjes-astmes, 21 sherimin e dhembjes se dhembeve, mishit te tyre, te fytit dhe bajameve, 22 sherimin e diareas, 23 gripi-blokimin e hundeve, 24 ndegjimi, 24 sherimin e hipertensionit, 25 semundjet e syve dhe mos shkimi mire, 26 nervozizmi-stresi, 27keputje dembelizem, 28 aktivizimin e memorjes dhe aftesit per te kuptuare, 29 semundjet e zemres, 30 ipotencen – dobsia seksuale, 31problemet e stomakut,32 vjellat e shpeshta, 33 diabeti, 35 zbokthi, 36 guret ne veshk, ne temth dhe ne kanalin e urines, 37 kancerin, 38 belbezimin, 39 tumoret, 40 hemoroidet, 41 menigjiti, 42 zbardhja e lekures vende vende, 43 kunder paralizes faciale dhe tetanozit, 44 ulcerin peptik, 45 per sherimin e zemres dhe qarkullim te gjakut, 46 krimbat e stomakut, 47 veshtersit ne menstruacione, 48 mos terje acarim ne stomak, 49 leucorrhoea,shkarkimet e te bardhave , menstruacionet 2 deri ne 4 her ne muaj, 50 epilepsin, 51per forcimin e imunitetit te njeriut, 52 per tretjen e acideve, 53 sherimin e paralizes se fetyres, 54 sherimin e jasht qitjes, 55 per sherimin e zorreve, 56 kurimin e rasteve te dobsise sexuale.etj.

Gjithashtu e bejmi edhe rregullimin apo ndryshimin e fytyres apo lekures, etj Te gjitha keto sherohen me nga barerat BIOnatyrale te cilat i punoj une vet dhe me keto barera i sheroj semundjet e ndryshme.

DR SAMI MUSA

Per Info. Tel. +38344451090

Veb.+38344451090

  • Çmimi: Falas
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Mjekësi
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel:
  • ID e shpalljes: 2226