Zdrukthëtar (Gjermani)

18-03-19 13:28 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 13
Përshkrimi i shpalljes

Zdrukthëtar (Gjermani)

Detyrat dhe Pergjegjesite :

• Pergatitja e pjeseve per shitje apo montim

• Ndertimi i strukturave te drunjta

• Perpunimi i pjeseve per montim

• Montimi dhe cmontimi

Eksperiencat :

• Trajnim ne zdrukthetari apo ne ndonje dege te ngjashme te perpunimit te drurit

• Disa vite pervoje pune sidomos ne fushen e montimit te produkteve te drurit

• Njohuria e gjuhes gjermane eshte avantazh

• Nivel i larte i fleksibilitetit, cilesise dhe pergjegjshmerise

• Posedimi i patent shoferit. kategoria B

Data e Skadimit: 15 Mars, 2019.

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2162