Zdrukthëtar (Gjermani)

12-03-19 08:07 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 9
Përshkrimi i shpalljes

Zdrukthëtar (Gjermani)

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Zdrukthëtar.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Detyra të përgjithshme në dizajnimin e brendshëm të materialeve të drurit si zdrukthëtaria etj.,

Eksperiencat :

• Trajnim i përfunduar në dizajnimin e brendshëm si zdrukthëtaria apo ndonjë degë tjetër e ngjashme

• Mjeshtëri dore dhe njohuri teknike

• Përvojë në renovim pasdjegies nga zjarri

• I aftë për punë ekipore dhe i angazhuar, i kujdesshëm, miqësor dhe saktësi në punë

• Në përgjithësl jeni i gjithanshëm

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2143