Shporet i druve Alfa Plam me Super Çmim

13-03-19 11:23 - Teknike e bardhë - Drenas 16
Përshkrimi i shpalljes

Shporet i druve Alfa Plam me Super Çmim 350 euro ne gjendje perfekte i blere para nje viti dhe i perdorur vetem ne dimrin e ketij viti.

Shporeti eshte i pajisur me furren per pjeke ne temperature deri 300 grad.

Ne kete qmim perfshihen edhe tubat (qyngat).

  • Çmimi: € 350
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Teknike e bardhë
  • Vendi: Drenas
  • Tel: 045225661
  • ID e shpalljes: 2149