Shitet Trolli ne rrugen Kijeve- Qabiq

20-11-19 14:15 - Troje - Klinë 7
Përshkrimi i shpalljes

Trolli gjindet afer Magjistrales Prishtine - Peje ( rruga e re ) ne pjesen nga ku do te vazhdoje rruga Kijeve - Zahaq.

Trolli ka rruge te asfaltuar, rryme, uje, kabllovik dhe ne te ardhmen e afert do te kete edhe ujesjelles e kanalizim dhe eshte nje vend ideal per ndertimin

e shtepise. Siperfaqja e Trollit eshte 25 ARI ku mund te ndertohen 2 ose 3 shtepi dhe te gjitha te kene dalje ne rrugen e asfaltuar.

Trolli ka dokumentacion te rregullt e pronar shqiptar dhe mund te përkthehet menjëherë.

Çmimi: 3000 EUR per Ari

Per informata me te hollesishme mund te na kontaktoni:

Tel/Viber: 044/315-044 & 045/666-765

  • Çmimi: € 3000
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Troje
  • Vendi: Klinë
  • Tel: 044315044
  • ID e shpalljes: 2245