Shiten: Banesa - Lokali + Garazha Komplet Paket, MIRE DHE LIRE

06-09-19 15:02 - Banesa - Ferizaj 16
Përshkrimi i shpalljes

Te Nderuar Klient!

E tërë Banesa Kati I Parë + Lokali Kati I Parë + Garazha i kanë të kompletuar dokumentacionin dhe nuk janë në ndonje hipotek të bankës, e tërë prona është pronë Shqiptari dhe ka numrin kadastral, lejen e ndertimit.

Banesa është e ndërtuar në baza dhe parime të komunes dhe ka leje ndërtimi.

Banesa është shum e qetë dhe e nxehtë nuk posedon myk. Banesa nuk posedon borxhe, si : uje,rryme, etj.

Gjithashtu Lokali gjendet për mbrapa ndërtesës dhe është mu para Baneses përballe Mega Marketit Mentori në periferi të qendres në Ferizaj,si dhe perball KAM Marketit. “Rruga Vëllezërit Gërvalla” 8 minuta larg Qendres, dhe Insititucioneve tjera Komunale.

Të gjitha jan të lëshuara me qera, nqs arrihet marrveshja të gjitha transferohne tek klienti (Bleresi)

Ju Mirëpresim, qmimi është i negociueshëm

  • Çmimi: € 74000
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Banesa
  • Vendi: Ferizaj
  • Tel: 38344694141
  • ID e shpalljes: 2231