Shiten 2 Ari Toke URGJENT, Veternik

04-07-19 18:43 - Troje - Prishtinë 11
Përshkrimi i shpalljes

Shitet toka me nje hapesire prej 2a Veternik mbrapa Hotel Gorenje ne rrugen Washington.

Toka gjendet ne nje pozicion shume te pershtatshem, posedon te gjithe infrastrukturen si : uje, rryme, kanalizim.

Pozicioni i tokes eshte ne nje nga vendet me te mira te periferise se Prishtines, e gjitha zona per rreth tokes eshte e banueshme, e urbanizuar dhe perveq pozites shume te mire per vendbanim eshte e pershtatshme edhe per cdo lloj veprimtarie.

Toka eshte e pajisur me flete poseduese dhe bartja behet menjeher.

  • Çmimi: € 35000
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Troje
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 044187634
  • ID e shpalljes: 2209