RISI ERDHI MUNDSIJA EDHE PER TY QMIME TE VOLITSHME

11-11-19 12:54 - Shtëpi - Prishtinë 5
Përshkrimi i shpalljes

RISI RISI ERDH MUNDSIJA EDHE PER TY. INSTALOJE

KAMERA LEVIZSE PER SIGURIN E SHTEPIJAVE OBJEKTEV BANESAVE LOKALEV GARAZHAV ETJ

MUNDSIJA MA E LIR DHE MA E SHPEJT PER TY.

INSTALOJE KAMEREN NE SHTEPI DHE SHIKOJE PREJ TE CILIT DUASH QYTET KATUND APO SHTET PREJ CELULARIT KARAKTERISTIKAT E KAMERES JAN KETO:

KAMERA KA SENZOR NATE

KAMERA KA MUNDSI TE RRUTULLOHET NE 360 SHKALL

PO ASHTU LART POSHT NE QFAR DO POZITE QE DESHIRONI JU

DHE QFAR OSHT MA E MIRA E KAMERES SEPSE KOMANDON E MERR PREJ CELULARIT. Viber +38345588035

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Shtëpi
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 045588035
  • ID e shpalljes: 2259