Oferta pune ne (Suedi)

07-10-19 14:19 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 15
Përshkrimi i shpalljes

Suedia

kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Saldues.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Do saldoni pjesë të makinave të ndryshme, pjesë metalike për montim duke përdorur teknikën MAG të saldimit

• Procesimi i aktiviteteve salduese dhe vetëkontrollimi i cilësisë së këtyre aktiviteve

• Punë e pavarur brenda specifikimeve të skicimeve inxhinierike

Nr kontakti

+38343730303

+355697778600

Adresa: Prishtinë te Stacioni i autobusave afer bankes ekonomike Rr.Rexhep krasniqi,Nr 13

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049764800
  • ID e shpalljes: 2247