N.N.SH MONDI DEKOR

08-09-19 17:44 - Ndërtimtari - Prishtinë 20
Përshkrimi i shpalljes

Kryejm keto pun.Ndertimin e shtepive dhe fasadimin e tyre mrena dhe jasht glet suvatim knauf ngjyra etj MARRIM EDHE QFARDO MAKINE ME KOMPENZIM PUNE

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Ndërtimtari
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 044137420
  • ID e shpalljes: 2232