Ndihmës në ndërtimtari (Gjermani)

25-02-19 08:57 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 3
Përshkrimi i shpalljes

Ndihmës në ndërtimtari (Gjermani)

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Aktivitete përkrahëse në ndërtimtari

• Mirëmbajtja e punishtes

• Punë të ndryshme ndihmëse

• Transportimi i materialit

• Pjesërisht aktivitete të rënda fizike

Eksperiencat :

• Përvojë në zanate. e dëshirueshme

• Gatishmëri për punë me ndërrime

• Patentë shoferi B përparësi

• Gjendje e mirë fizike

Vendi: Berlin, Gjermani.

Data e Skadimit: 20 Prill, 2019

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

Email: [email protected]

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2031