Montues i klimave

12-03-19 13:58 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 11
Përshkrimi i shpalljes

Montues i klimave

• Përvojë paraprake në këtë fushë

• Profil profesional

• Patent shoferin

• I besueshëm

• Fleksibil dhe i përpiktë

• Aftësi për të punuar në ekip

• Njohje të rrjedhshme të gjuhës angleze

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2147