Moderator

18-03-19 10:49 - Marketing - Prishtinë 7
Përshkrimi i shpalljes

Përshkrimi :

Për shkak të rritjes së vazhdueshme Gazetalajm.com hap konkurs për Moderatore

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Të ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë, apo ndonjë drejtim në Shkenca Sociale (përparësi)

• Të ketë komunikim të rrjedhshëm në Gjuhën Shqipe

• Njohuri pune me kompjuter

• Të jetë e person i organizuar, motivuar dhe e përgjegjshme

• Të ketë pervojë pune në radio (e preferueshme)

• Të jetë person që i përshtatet dinamikës dhe natyrës së punës tonë.

Ne ofrojmë:

• Orar fleksibil të punës

• Mundësi reale të zhvillimit profesional në fushën e medias

• Ambient të ngrohtë dhe bashkëpunues kolegial

• Të interesuarat mund të na dergojnë CV-në së bashku me Leter Motivuese, në email adresen [email protected]

• Për pyetje shtesë mund të na shkruani edhe në viber: +383 44 70 80 70

Web: www.gazetalajm.com

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Group, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Marketing
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049764800
  • ID e shpalljes: 2161