Mirembajtes i Bicikletave (Gjermani)

05-03-19 16:15 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 5
Përshkrimi i shpalljes

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Mirembajtes i Bicikletave.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Riparimi dhe mirëmbajtja e biçikletave dhe bravave elektrike në qytet dhe në punëtori dhe ripozicionim i biçikletave në zonën urbane

• Kthimi i biçikletave me defekte të mëdha në punëtori si dhe kryerja e bisedave të konsumatorëve dhe informacionit

• Zbatimi i rregulloreve përkatëse të sigurisë në punë dhe mbrojtjes së mjedisittnëse është e nevojshme dhe pas konsultimit të marrjes së detyrave të mëtejshme në vendin përkatës (p.sh.përgjegjësit e parë, zyrtari për mbrojtjen e punës dhe mjedisit)

Eksperiencat :

• Trajnimi profesional teknik i kompletuar, idealisht trajnimi si mekanik i biçikletave

• Përvoja profesionale është e dëshirueshme

• Përvoja në MS-Office, aftësi të përgjithshme kompjuterike

• Kapaciteti i ngarkesës fizike (pesha biçikletë 25 kg)

• Pamja miqësore ndaj klientit dhe orientimi i lartë i shërbimit

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2101