Mekanik Industrial (Gjermani)

08-03-19 16:18 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 5
Përshkrimi i shpalljes

Mekanik Industrial (Gjermani)

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Mekanik Industrial.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Kontrolli i pajisjeve të prodhimit, duke përfshirë sigurimin e cilësisë së pjesëve të prodhuara sipas planeve të provave dhe listave të kontrollit

• Analiza e gabimeve dhe defekteve në pajisje me komponente elektrike, mekanike dhe pneumatike

• Mirëmbajtja dhe puna e riparimit të pajisjeve sipas udhëzimeve

• Zhvillimi i masave për mirëmbajtjen ekonomike dhe mIrëmbajtjen parandaluese

• Sigurimi i rrjedhjes së informacionit ndërmjet departamenteve në rast të problemeve teknike

Eksperiencat :

• Përfunduar trajnim ose praktike ne fushen mekanike ose elektrike ose te ngjajshme

• Përvoja e parë profesionale në fushën e përmendur të aktivitetit

• Njohja bazë e programeve të MS Office

• Komunikim-provë njohuri të gjuhës gjermane të folur dhe të shkruar

• Gatishmëria për të zhvendosur punën.

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2136