Lokali lëshohet me qira

31-05-18 22:52 - Lokal - Prishtinë 141
Përshkrimi i shpalljes

Lokali lëshohet me qira.

Ështe lokali i parë te Statuja e Bill Klinton.

Ka 30m2 neto.

Eshte me pronar të njejtë që nga viti 1983.

Lokale ka pamjen ne dy anë (është në qoshe) dhe ka pamjen ne nje bulevard shumë të frekuentueshëm e poashtu shihet nga shumë larg.

Për më shumë informata shkruani email në [email protected] ose thirrni ne tel/viber: +38349432102. Ju nirepresim

  • Çmimi: € 2000
  • Lloji i shpalljes: Me qira
  • Kategoria: Lokal
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049432102
  • ID e shpalljes: 1830