Leshoj Qerdhen me qera

13-06-18 23:13 - Hapsirë Afariste - Fushë Kosovë 36
Përshkrimi i shpalljes

Leshoj Qerdhen me qera!

Qerdhja gjendet në Fushë Kosove, ma saktesisht te rrethi!

Ka hapsir 350m2, dhe posedon garazh dhe parking!

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Me qira
  • Kategoria: Hapsirë Afariste
  • Vendi: Fushë Kosovë
  • Tel: 044205700
  • ID e shpalljes: 1838