Leshoj banesen me qera per 6 studente

30-05-18 21:39 - Banesa - Prishtinë 33
Përshkrimi i shpalljes

Banesa gjindet ne Ulpiane mbrapa AAK, saktesisht te furra Ulpiana, ne katin 3, me nxjemje qendrore (Termokos), i ka 3 dhoma te mobiluara dhe te dedikuara per 6 studente (2 persona ne nje dhome), çmimi 70E per person, pra 70x6=420 Euro. Studentet e kane per obligim perpos 70E me pagu edhe shpenzimet e energjise elektrike, kurse shpenzimet tjera: ujin, mbeturinat, nxemjen dhe pastrimin e hyrjes e mbulojna ne vete.

  • Çmimi: € 420
  • Lloji i shpalljes: Me qira
  • Kategoria: Banesa
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 0444004888
  • ID e shpalljes: 1829