Leshohet me Qera Hapesira ne Qender tek Sheshi i ri

08-07-18 15:20 - Lokal - Gjilan 38
Përshkrimi i shpalljes

Leshohet me qera hapesira prej 421 m2 ne qender tek sheshi i ri prapa “Meti Commerce” dhe perballe “Kimi” me dalje ne shesh me gjatesi prej 20 m.

Oborri eshte ne vendin me te mire dhe me te frekuentuar ne Gjilan, i pershtatshem per biznes hotelierie.

Per kushtet bisedohet gjate negociatave.

Te interesuarit te lajmerohen ne kete nr. telefoni: +383 44 435 830

Presim vetem investitor serioz!

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Me qira
  • Kategoria: Lokal
  • Vendi: Gjilan
  • Tel: 044435830
  • ID e shpalljes: 1854