Kopshtar (Gjermani)

19-02-19 13:20 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 6
Përshkrimi i shpalljes

Ofertë pune në Gjermani për Kopshtar

Detyrat tuaja:

Detyrat tuaja përfshijnë mirëmbajtjen pemëve, shkurreve dhe zvogëlimin e gardhit, bimëve të reja lëndinës, mbjelljen e luleve, si dhe ndërtimin e shtegut dhe terracës.

Profili juaj:

· Ne jemi duke kërkuar një kopshtar me një trajnim të përfunduar profesional ose një kopshtar me përvojë në gjelbërim;

· Të dëshirueshme janë aftësi të mira të njohjes së shkurreve dhe pemëve dhe zvogëlimit të gardhit, mbjelljes së bimëve të reja, si dhe në ndërtimin e gardhit dhe terracës.

Jörg Witt Gartenbau

Glienickerstr. 81

14612 Falkensee

[email protected]

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 1998