Koordinator Projekti (Gjermani)

06-03-19 08:46 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 4
Përshkrimi i shpalljes

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Koordinator Projekti.

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Ju bashkerendoni koordinimin dhe zbatimin e projekteve si me partnerët përgjegjës të ndërfaqes së klientit dhe brenda organizatës ndërmjet degëve dhe Mynihut

• Ju i delegoni detyrat e projektimit tek degët duke marrë parasysh cilëslnë, praktikën dhe mjedisin hapësinor

• Ata sigurojnë që afatet dhe cilësitë e specifikuara të plotësohen sipas kërkesave specifike në të gjithë procesin e zhvillimit te projektit

• Ju kontrol loni dhe shqyrtoni ndryshimet dhe lidhni marrëveshje me departamentet e specialistëve të klientëve tanë

Eksperiencat :

• Ju keni një trajnim ose praktike ne projekte ose një kualifikim të krahasueshëm

• Ju jeni analitik, të orientuar nga procesi dhe janë bindës

• Një mënyrë autonome dhe e saktë e punës, aftësi komunikuese të theksuara si dhe një mënyrë e sigurt karakterizojnë ju

• Njohuri ne koordinime projekti

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777,

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2102