Konkurs punë për 5 Agjente Telefonike ne Gjuhen Shqipe

24-07-19 02:07 - Agjentë të shitjes - Prishtinë 28
Përshkrimi i shpalljes

Konkurs punë për:5 Agjente Telefonike ne Gjuhen Shqipe

Vendi i punës:Prishtinë

Kandidatët e interesuar duhët:

-Të kenë njohuri shumë të mira të Gjuhes Shqipe (në të folur)

-Të kenë aftësi komunikuese dhe përkushtim të lartë në punë

-Të kenë përvojë punë ne telekomunikim

Ne ofrojmë:

-Pagë fikse 400 euro dhe bonuese mujore bazuar në përformancë

-Staf te shkelqyeshëm ,ambient profesional dhe motivues.

Apliko Tani!

viber & Whatsap

+383 43 73 13 33

  • Çmimi: € 400
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Agjentë të shitjes
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049764800
  • ID e shpalljes: 2215