Jap shpi me qera ne vlore per pushime

14-03-19 14:06 - Shtëpi - Vlorë 12
Përshkrimi i shpalljes

Shpi me qera ne vlore 150 euro java shpi eshte ne zonen me te mire te vlores ngjitur lungomares dhe plazhi ujylt w ftohet 40 mtr larg per info kontaktoni

  • Çmimi: € 150
  • Lloji i shpalljes: Me qira
  • Kategoria: Shtëpi
  • Vendi: Vlorë
  • Tel: 00393276954665
  • ID e shpalljes: 2155