Hidraulik i Automjeteve (Gjermani)

05-03-19 14:08 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 4
Përshkrimi i shpalljes

Gjermania ka nevojëa për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Hidraulik i Automjeteve.

Për pozitën Hidraulik klienti ynë kërkon që kandidati ideal t’i posedojë këto cilësi:

· Të ketë trajnim të përgjithshëm si hidraulik

· Të ketë përvojë punë në montimin dhe cmontimin e pjesë hidraulike të automjeteve

· Të jetë i aftë të identifikojë prishjet dhe mosfunksionimet

· Të posedojë patent shoferin, kategorinë B

· Të jetë i përpiktë dhe fleksibil

· Të ketë një mënyrë të struktuaruar të punës

Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999, +383 49 795 777

ose në email-in tonë zyrtarë: [email protected] .

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2099