Elektricist/Mekatronist (Gjermani)

19-02-19 14:53 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 5
Përshkrimi i shpalljes

Elektricist/Mekatronist

Detyrat tuaja:

· Mirëmbajtja dhe riparimi i objekteve prodhuese si forcë e vetme përgjegjëse

· Zgjidhja e problemeve joproduktive të sistemit

· Monitorimi i shërbimeve të ndërtimit

· Shkëmbimi i njësive të kontrollit elektrik

· Përgjigja në thirrjet telefonike

H-O-T Härte- und Oberflächentechnik GmbH & Co. KG

Personalabteilung

Kleinreuther Weg 118

D-90425 Nürnberg

Tel.: 0911 36014-1031

www.hot-online.de

[email protected]

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 1999