Bravandreqës (Gjermani)

12-03-19 10:08 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 7
Përshkrimi i shpalljes

Bravandreqës (Gjermani)

• Montimi dhe c'montimi

• Përgatitja e pjeëve për saldim

• Ngjitja e elementeve

• Sigurimi i cilësisë për punën tuaj

• I ntegrimi në ekip Eksperiencat

• Përvoja paraprake në këtëfushë

• Së paku 3 vite përvojë pune në këtë fushë

• Preferohet aftësi saldimi (teknikat MAG dhe TIG)

• Posedimi i patent shoferit eshte obligative

• Autonomi dhe rigorizitet në punës

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2146