Banesa jipet me qira per zyre dhe lokal

31-08-19 14:33 - Lokal - Prishtinë 16
Përshkrimi i shpalljes

Banesa gjendet tek Rr. Bajram Kelmendi te Xhamia e 4-Llullave, eshte e pershtatshme per zyre dhe lokal dhe ka lokacion te pershtatshem per afarizem, per me shume info kontaktoni ne nr e telefonit.

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Me qira
  • Kategoria: Lokal
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 045252754
  • ID e shpalljes: 2228