Apple iPhone XS Max,XS,X,8,WhatsApp +447841621748 Samsung Huawei Xiaomi

16-02-19 03:04 - Telefona Celularë - Tiranë 8
Përshkrimi i shpalljes

Apple iPhone XS Max, XS, X, 8 Plus, 8, WhatsApp +447841621748 Samsung Huawei Xiaomi SONY

Ne jemi shumicë e vendosur në Mbretërinë e Bashkuar. Të gjithë telefonat celularë janë origjinale, funksionojnë me të gjithë rrjetin. Dërgesa nga FedEx ose DHL 48 orë. ofertë promocionale. 10% zbritje cash kur bleni 2 copë dhe më lart

Na kontaktoni:

EMAIL: [email protected]

Tel / WhatsApp: +447841621748

Apple iPhone XS 64GB=630 EUR,

Apple iPhone XS 256GB=675 EUR,

Apple iPhone XS 512GB=700 EUR,

Apple iPhone XS Max 64GB=700 EUR,

Apple iPhone XS Max 256GB=730 EUR,

Apple iPhone XS Max 512GB=800 EUR

Apple iPhone X 64GB=475 EUR, 256GB=500 EUR

Apple iPhone 8 Plus 64GB=380 EUR, 256GB=430 EUR,

Apple iPhone 8 64GB=355 EUR, 256GB=380 EUR,

Produkte të tjera në dispozicion me çmime të shitjes me shumicë:

Samsung Galaxy Note 9, Note 8, S9 Plus, S9, ( S10, S10+, S10 Lite )

Huawei - të gjitha modelet e fundit

SONY-- të gjitha modelet e fundit

Xiaomi - të gjitha modelet e fundit

Na kontaktoni:

EMAIL: [email protected]

Tel / WhatsApp: +447841621748

  • Çmimi: € 500
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Telefona Celularë
  • Vendi: Tiranë
  • Tel: 00447841621748
  • ID e shpalljes: 1992