Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë)

22-02-19 15:25 - Punë Jashtë Vendit - Prishtinë 1
Përshkrimi i shpalljes

Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë)

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

• Përgjigjet në telefonata dhe siguron takimet

• Ndërlidhet me konsumatorë për të siguruar dhe procesuar informacionet për t'iu përgjigjur pyetjeve dhe shqetësimeve Ildhur me kërkesat e produkteve dhe shërbimeve.

• Grumbul lon informacionet e konsumatorëve dhe përcakton problemet duke vlerësuar dhe analizuar shkaqet

• Përcakton dhe zgjidhë problemet teknike në lidhje me Hardware dhe Software

• Përcjellë proceset dhe procedurat standarde

• Përcjellë problemet te menaxhmenti më i lartë.

• I përgjigjet kërkesave të klientëve

• Rifreskon çdoherë njohuritë për produktet, procesin e punës ëtj.

Eksperiencat :

• Diplomë Kolegji në fushën e Elektronlkës, Shkencave Kompjuterike ose fusha të ngjashme

• Së paku 2vjet përvojë pune në shërbimin me konsumatorë

• Aftësi të shkëlqyera komunimimi në Anglisht ose Frëngjisht

• Aftësi në përdorimin e MS Office

• Njohuri bazë në TCP/IP, IIS, DNS, SQL, ETJ

• Organizativ, iniciator, dhe të ketë përgjegjësi të lartë.

• Të ketë të drejtë pune në Kanada

Vendi: Montreal, Kanadë.

Data e Skadimit: 21 Prill, 2019

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

Email: [email protected]

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Ofertë
  • Kategoria: Punë Jashtë Vendit
  • Vendi: Prishtinë
  • Tel: 049720999
  • ID e shpalljes: 2030