AGJENCIONI PER PATUNDESHMERI AGENCY HOME VIP-a

15-11-19 15:11 - Shtëpi - Pejë 10
Përshkrimi i shpalljes

Agjencioni për Patundshmeri AGENCY HOME VIP

—Agency Home VIP-a—

Agjencion për Patundshmëri është themeluar me 27.05 2001 dhe vepron në tërë tërritorin e Kosovës, Mal te zi si dhe në tërritorin e Shqipërisë.

Agency Home VIP Agjencion për Patundshmeri merret me këto veprimtari :

-Shitje dhe Blerje të Pronave

- Ndërmjetsim në shitblerje dhe qiradhënje për :

- Shtëpi

- Banesa

- Lokale afariste

- Troje.

- Ndërmjetsim në Projektim dhe Ndërtim

- Bëjmë Matjen dhe vlerësimin për :

- Shtëpi

- Banesa

- Lokale dhe

- Troje

- Kryejm Shërbime Avokature .

- Kryejm dhe keto Proceduara – Perkthime , Trashigimi,Testamente, bejmë gjetjen e ish Pronarve të më Parshem { Serb, Malazez ,Ashkali, Rom.} etj .

- Bejm Ndrëmjetsime per Blerjen e Pronave te tyre Bejm Rregullimin e të gjithave Dukumentave Katastrale nese keni munges te tyre

- Bejmë fotografimin dhe Rekllamimin e Pronave qe ju posedoni dhe qe ju deshironi ti shitni nëper mjes neve si Agjencjon .Rekllamimi do beht ne te gjitha Webfaqet e intrnetit, Revistat, facebook ,Shapllje te ndryshme Postera etj etj Fotografimet dhe vidot behen me Aperatur me Persosur si P,sh. Dron Aparata HD Kamera HD. etj.

– Agency Home VIP me nje Staff te madh puntoresh me nje tradit dhe Pune shum vjeqarshe ju garanton ne Punën dhe Ndermjetsimet tona .

-Agency home VIP ka në posëdim Shumë prona ne Shitje si. Banesa,Troje,Toka.Dyqane Qiradhënje Ne përgjethsi ne Rrafshin e Dukagjinit si Pejë, Gjakov, Deqan, Istog, Klinë. Etj..

- Agjenicion Jon posedon mbi 286 prona ne keto Komuna. Andaj ju qe deshironi te Bleni apo të Shitni apo të Rrekllamoni pronat e Juja per shitje në faqet tona na kontaktoni sa më par.

-Andaj mos hezitoni na Kontaktoni dhe Binduni ne Punen ton dhe koreksin ton .

- kontakti ne Zyret tona .

Nr tel +38349 -699964 Viber ,WhatsApp

Nr tel +38344-699964 Viber ,WhatsApp.

Facebook Home vip-a

Dhe ne Skype [email protected]

Add Email [email protected]

  • Çmimi: Me marrëveshje
  • Lloji i shpalljes: Shes
  • Kategoria: Shtëpi
  • Vendi: Pejë
  • Tel: 049699964
  • ID e shpalljes: 2262